Vacature: PLC/Robot programmeur

Functie omschrijving:

Als Besturingstechnicus ontwerp en ontwikkel je software voor de besturing van onze projecten. Daarbij zal je ook het testen en het in bedrijf stellen van de software gaan verzorgen. Bij ons werk je voornamelijk projectmatig en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en werkinstructies. Een gestructureerde aanpak; waar het maken van o.a. flowcharts deel van uit maakt, is belangrijk. Een goed evenwicht in het nut en de noodzaak van specificeren wordt daarbij constant in de gaten gehouden. Je zult daarom geregeld overleg hebben met klanten en collega's. Het in bedrijf stellen van machines gebeurt zowel in binnen- als buitenland.

Wie ben jij?

Als PLC-/ Robot Programmeur, met een afgeronde HTS opleiding richting Elektrotechniek of Industriële Automatisering, ben je op zoek naar organisatie waarbij je betrokken bent bij het gehele project. Je beschikt over ruime ervaring in het programmeren van PLC-besturingen, servo applicaties en Siemens bus-systemen en hebt affiniteit met mechanische onderdelen waaruit een installatie is opgebouwd. Het implementeren van lasprocessen in robottoepassingen (ABB, KUKA of Yaskawa) ervaar je als uitdaging en je bent bereid tot het uitvoeren van de werkzaamheden in het binnen- en buitenland. Uiteraard hoort een zelfstandige, ondernemende en servicegerichte instelling bij de functie.

Wat kunnen wij aanbieden?

Het enige wat bij ons standaard is, is de garantie op afwisselend werk. Bij ons krijg je vertrouwen, vrijheid en mag je laten zien wat je in je mars hebt. In een team met zeer vakkundige collega's bouw je mee aan de prachtigste machines. Wij bieden je een prettige, open werksfeer binnen een hecht team van technische professionals. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en daarbij een enthousiaste bijdrage kunt leveren binnen ons hechte team.

Naast afwisselend werk bieden wij je een prima salaris en bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden welke passend zijn bij de zwaarte van de functie. Vanzelfsprekend zijn opleidingen mogelijk, omdat wij ons met onze brede, maar toch ook specialistische kennis willen onderscheiden van onze concurrenten.

Ben je enthousiast geworden?

Dan komen wij graag nader met je in contact om deze functie en onze projecten nader te bespreken. Voor inhoudelijke vragen omtrent de functie en/of sollicitatie kun je contact opnemen met Roel Doornebosch, hij is te bereiken op 06 47964081 of per mail rdoornebosch@rodomach.nl.