Vacature: Junior PLC/Robot programmeur

Functieomschrijving:
Als Junior Besturingstechnicus kom je te werken in een team van programmeurs en ga je je bezighouden met het ontwerpen en ontwikkelen van software voor de besturing van onze klant specifieke machines. Je bijdrage zal liggen op het gebied van ontwikkeling, het testen en het inbedrijfstellen van de door het team gemaakte software. Bij ons werk je voornamelijk projectmatig, heb je de mogelijkheid om te leren en krijg je verantwoordelijkheden passend bij je ervaring. De machines combineren mechanische, hydraulische, pneumatische, en elektrische componenten tot een geheel, waarbij jij medeverantwoordelijk bent voor het controleren en testen van de installatie in onze eigen productiehal. Na testfase ga je de machines inbedrijfstellen en opleveren bij de klant zowel in binnen- als buitenland. Je werkt zelfstandig en wilt het eindresultaat kunnen beïnvloeden, die behoefte is tevens de garantie op afwisselend werk met veel technische uitdagingen!

Wie ben jij?
Je hebt nog niet zo lang je diploma HBO Informatica, Elektrotechniek, Industriële Automatisering of een afgeronde aanverwante opleiding op zak en bent klaar om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je beschikt over basiskennis van programmeren van PLC-besturingen, servo-applicaties, bus-systemen en robotapplicaties en bent leergierig om je hierin te verdiepen. Daarnaast heb je affiniteit met mechanische onderdelen waaruit een installatie is opgebouwd. Je gaat werken met robottoepassingen (ABB, KUKA en FANUC) en bent bereid tot het uitvoeren van de werkzaamheden in het binnen- en buitenland. Een zelfstandige, ondernemende en servicegerichte instelling hoort bij de functie.

Wat kunnen wij aanbieden?
Bij ons krijg je vertrouwen, vrijheid en mag je laten zien wat je in je mars hebt. In een team met zeer vakkundige collega's bouw je mee aan de prachtigste machines. Wij bieden je een prettige, open werksfeer binnen een hecht team van technische professionals. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en daarbij een enthousiaste bijdrage kunt leveren binnen ons hechte team.

Naast afwisselend werk bieden wij je een prima salaris en bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden welke passend zijn bij de zwaarte van de functie. Vanzelfsprekend zijn opleidingen mogelijk, omdat wij ons met onze brede maar toch ook specialistische kennis willen onderscheiden van onze concurrenten.

Ben je enthousiast geworden?
Dan komen wij graag nader met je in contact om deze functie en onze projecten nader te bespreken. Voor inhoudelijke vragen omtrent de functie en/of sollicitatie kun je contact opnemen met Roel Doornebosch, hij is te bereiken op 0647964081 of per mail rdoornebosch@rodomach.nl

ShareShare