Constructeur/Projectleider

Functieomschrijving:

Als Constructeur Projectleider kom je te werken in een enthousiast team van constructeurs en projectleiders en mag je jou inmiddels uitgebreide en gedegen kennis en ervaring inzetten in de ontwikkeling van de Speciaalmachines die Rodomach voor haar klanten bouwt.
Je bent betrokken in alle projectfasen vanaf verkoop t/m nazorg. We dagen je uit om jouw creativiteit in te zetten in conceptstudies en voorontwerpen, waarna je met regelmaat ook de voorcalculatie verzorgd. Interne begeleiding van het project door de organisatie is een belangrijk onderdeel waar je samen met je collega's zorg voor draagt.


Rodomach ontwikkelt machines voor een grote verscheidenheid aan industrieën. Onze voornaamste focus ligt op het gebied van verbindingstechnologieën zoals laserlassen, booglassen, schroeven, popnagelen enz. Daarnaast worden ook machines ontwikkeld voor Vlamspuiten, lasercladden, fiber reinforced kunststoffen en rubbers en andere technieken.


Kortom een zeer uitdagende functie waarin veel verschillende technieken worden toegepast.

Wie ben jij?

Je hebt inmiddels een paar jaar geleden je HBO of universitair diploma werktuigbouw gehaald en hebt uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van Speciaalmachines. Je bent een persoon die er van houdt om iedere dag uitgedaagd te worden en bent op zoek naar een baan waarin je al je vaardigheden en creativiteit kwijt kunt.
Je vindt het prettig om in een team te werken en weet dat goede communicatie daarbij belangrijk is.
Gezien onze internationale klantenkring beschik je over een goede kennis van Engels en Duits.
Je bent bedreven in het gebruik van ontwerpsoftware als Solidworks, MSOffice, een ERP pakket en simulatiesoftware als bijvoorbeeld Robotstudio van ABB.

Wat kunnen wij aanbieden?

Bij ons krijg je vertrouwen, vrijheid en mag je laten zien wat je in je mars hebt. In een team met zeer vakkundige collega's bouw je mee aan de prachtigste machines. Wij bieden je een prettige, open werksfeer binnen een hecht team van technische professionals. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en daarbij een enthousiaste bijdrage kunt leveren binnen ons team.

Naast afwisselend werk bieden wij je een prima salaris en bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden welke passend zijn bij de zwaarte van de functie. Vanzelfsprekend zijn opleidingen mogelijk, omdat wij ons met onze brede, maar toch ook specialistische kennis willen onderscheiden van onze concurrenten.

Ben je enthousiast geworden?

Dan komen wij graag nader met je in contact om deze functie en onze projecten nader te bespreken. Voor inhoudelijke vragen over de functie en/of sollicitatie kun je contact opnemen met Roel Doornebosch, hij is te bereiken op 06 47964081 of per mail rdoornebosch@rodomach.nl.