Home » Mechanisch monteur

Vacature: Mechanisch monteur

Functieomschrijving:
Als mechanisch monteur binnen RODOMACH ben je verantwoordelijk voor alle mechanische montagewerkzaamheden die van toepassing zijn op onze klant specifieke machines en robotinstallaties. De machines combineren mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrische componenten tot een geheel. Jij gaat al deze delen assembleren, afstellen en testen in onze eigen productiehal. Na testfase ga je met het team de machine plaatsen en inbedrijfstellen bij de klant zowel in binnen- als buitenland. Je werkt zelfstandig en hebt behoefte aan afwisselend werk met veel technische uitdagingen!

Wie ben jij?
Als mechanisch monteur binnen RODOMACH heb je technisch inzicht, ben jij van alle markten thuis, ben je bereid om te reizen en kun je nauwkeurig werken. Verder beschik je over een zelfstandige, ondernemende, oplossingsgerichte en servicegerichte instelling en hebt relevante werkervaring in machinebouw en/of apparatenbouw. Bij voorkeur beschik je over een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek, Mechatronica, of een afgeronde aanverwante opleiding. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat kunnen wij aanbieden?
Bij ons krijg je vertrouwen, vrijheid en mag je laten zien wat je in je mars hebt. In een team met zeer vakkundige collega's bouw je mee aan de prachtigste machines. Wij bieden je een prettige, open werksfeer binnen een hecht team van technische professionals. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en daarbij een enthousiaste bijdrage kunt leveren binnen ons hechte team.

Naast afwisselend werk bieden wij je een prima salaris en bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden welke passend zijn bij de zwaarte van de functie. Vanzelfsprekend zijn opleidingen mogelijk, omdat wij ons met onze brede maar toch ook specialistische kennis willen onderscheiden van onze concurrenten.

Ben je enthousiast geworden?
Dan komen wij graag nader met je in contact om deze functie en onze projecten nader te bespreken. Voor inhoudelijke vragen omtrent de functie en/of sollicitatie kun je contact opnemen met Roel Doornebosch, hij is te bereiken op 0647964081 of per mail rdoornebosch@rodomach.nl