Home » Elektromonteur

Vacature: Elektromonteur

Functie omschrijving:
Als Elektromonteur binnen Rodomach ben je verantwoordelijk voor alle elektrotechnische werkzaamheden die van toepassing zijn op onze klant specifieke machines. Je gaat je bezig houden met het bekabelen van de machines en het monteren en aansluiten van verschillende (sub) modules. Je test de volledige machines in de testfase en zorgt er voor dat de machines volgens uitgeschreven instructies aan de klant verzonden kan worden. Als Elektromonteur wordt je volgens planning ingezet bij het plaatsen en inbedrijfstellen van onze klant specifieke machines.

Wij vragen:
Als Elektromonteur ben je op zoek naar organisatie waarbij je betrokken bent bij het gehele project. Je beschikt over een zelfstandige, ondernemende en servicegerichte instelling en hebt relevante werkervaring in machinebouw en/of apparatenbouw. Bij voorkeur beschik je over een afgeronde MTS opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica en beheers je de Engelse- en Duitse taal in woord. 

Wij bieden:
Het enige wat bij ons standaard is, is de garantie op afwisselend werk. Bij ons krijg je vertrouwen, vrijheid en mag je laten zien wat je in je mars hebt. In een team met zeer vakkundige collega's bouw je mee aan de prachtigste machines. Wij bieden je een prettige, open werksfeer binnen een hecht team van technische professionals. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en daarbij een enthousiaste bijdrage kunt leveren binnen ons hechte team.

Naast afwisselend werk bieden wij je een prima salaris en bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden welke passend zijn bij de zwaarte van de functie. Vanzelfsprekend zijn opleidingen mogelijk, omdat wij ons met onze brede maar toch ook specialistische kennis willen onderscheiden van onze concurrenten. 

Ben je enthousiast geworden?
Dan komen wij graag nader met je in contact om deze functie en onze projecten nader te bespreken. Voor inhoudelijke vragen omtrent de functie en/of sollicitatie kun je contact opnemen met Roel Doornebosch, hij is te bereiken op  0647964081 of per mail rdoornebosch@rodomach.nl