Home » Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Functie omschrijving: 
Als account manager spreek je de taal van onze technisch georiënteerde klanten en maakt hun business case bespreekbaar, om daarmee ook financiële kaders inzichtelijk te krijgen. Op deze manier breng je zijn/haar behoeftes in kaart. Als kennisdrager van onze oplossingen ben je in staat om klanten inhoudelijk te informeren over onze standaard, systemen en concepten. Als sparingspartner en vooral ook technisch specialist adviseer je onze klanten en ben je in staat om ook vernieuwende concepten aan te dragen.

Je onderhoudt de relaties met bestaande klanten  (nationaal en internationaal) en bouwt deze verder uit. Je verzorgt de acquisitie van nieuwe klanten en onderzoekt nieuwe markten en niches om zo nieuwe kansen voor Rodomach te ontdekken. Daarbij hoort het voorbereiden van internationale beurzen en het bijwonen daarvan.

De Accountmanager is medeverantwoordelijk voor, het commerciële beleid en activiteiten van het bedrijf. Je werkt hiervoor nauw samen met de Managing Director, Proposal Engineer en de afdeling Engineering. 

Wij vragen:
Als basis voor deze functie beschik je over een gedegen technische- en commerciële achtergrond beschik je over een afgeronde HTS opleiding (Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Mechatronica). Je beschikt over relevante werkervaring en kennis binnen de (speciaal)machinebouw en/of robotica en uitgebreide kennis binnen het vakgebied sales. Verbindingstechnologie is daarbij een belangrijk onderdeel van.

Als Accountmanager ben je initiatiefrijk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
Je vindt het prettig om samen te werken in een team van technisch opgeleide specialisten en collega’s en bent er van overtuigd dat je beschikt over een sterke commerciële drive, doortastendheid, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat kunnen wij aanbieden?
Het enige wat bij ons standaard is, is de garantie op afwisselend werk. Bij ons krijg je vertrouwen, vrijheid en mag je laten zien wat je in je mars hebt. In een team met zeer vakkundige collega's bouw je mee aan de prachtigste machines. Wij bieden je een prettige, open werksfeer binnen een hecht team van technische professionals.

Naast afwisselend werk bieden wij je een prima salaris en bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden welke passend zijn bij de zwaarte van de functie. Vanzelfsprekend zijn opleidingen mogelijk, omdat wij ons met onze brede maar toch ook specialistische kennis willen onderscheiden van onze concurrenten.

Ben je enthousiast geworden?
Dan komen wij graag nader met je in contact om deze functie en onze projecten nader te bespreken. Voor inhoudelijke vragen omtrent de functie en/of sollicitatie kun je contact opnemen met Roel Doornebosch, hij is te bereiken op  0647964081 of per mail rdoornebosch@rodomach.nl